UNIQUE INVESTMENT STRATEGIES

Ce este Aimedis?

Aimedis este un ecosystem medical, bazat pe Inteligenta Artificiala, sustinut de tehnologia blockchain si smart-contract, ce schimba radical si reconfigureaza modul in care pacientii, doctorii, spitalele, farmaciile si companiile producatoare de medicament comunica intre ele, putand manevra si formula transferul si utilizarea informatiei retinute in ecosistem.

In platforma Aimedis, utilizatorii incarca informatiile lor medicale, istoricul medical, retete medicale, radiografii, anamneza, etc. si le pot pune la dispozitie – conform necesitatilor – unor entitati selectate, utilizand sistemul de gestionare a drepturilor de acces Aimedis.

Prin Aimedis, lanturi de valoare traditionale precum prescrierea de medicamente, aprovizionarea cu medicamente, consultatiile medicale, etc vor fi dematerializate si mapate digital in blockchain, cu efecte pozitive radicale asupra eficacitatii, vitezei si costului de diagnostic, asupra proceselor terapeutice si de convalescenta.

Nu in ultimul rand, gratie Aimedis, diagnosticele gresite, tratamentele medicamentoase multiple eronate si erorile de tratament vor fi in mod rapid si in riguros eliminate datorita transparentei nelimitate si documentarii complete ce este inerent furnizata de catre platforma Aimedis.

Aimedis este noua platforma digitala, de comunicare, cooperare si interactiune, proiectata pentru a crea un sistem medical global mai bun:

Ce este jetonul AIM?

Jetonul AIM va fi emis cu scopul de a finanta si sustine dezvoltarea in continuare si diseminarea platformei Aimedis. Pe de alta parte, AIM va ajuta la realizarea pe deplin a potentialului platformei Aimedis.

De ce este AIM atat de atractiv pentru investitori ?

Exista 5 argumente importante in favoarea achizitionarii de jetoane AIM si prin asta securizarii participarii la succesul viitor al Aimedis:

  1. Aimedis nu este un « plan » sau « un vis privind viitorul » : Aimedis este un sistem in lucru care este déjà folosit in grupuri mari de spitale din Germania!

  2. Pe langa incarcarea si stocarea de informatii medicale, Aimedis ofera de asemenea comunicare video pentru pacienti si medici, retete medicale online, consultatii online, continut pentru invatare, integrarea dispozitivelor fitness si a altor dispozitive precum aparate pentru monitorizat ECG sau tensiune arteriala, in sistem. Toate tranzactiile din cadrul sistemului sunt sustinute si protejate prin tehnologia proprietara AIMChain Blockchain!

  3. Cu investitia ta in Aimedis, nu doar ca vei investi intr-o companie care este deja de succes in piata din Germania, Elvetia si Olanda - ci vei finanta de asemenea si expasiunea companiei in pietele emergente din Asia de Sud-Est – cu milioane de utilizatori potentiali si venituri corespunzatoare pentru toti investitorii care au accesat oferta limitata de jetoane AIM.

  4. Doar acum si aici veti primi nu doar un bonus de 20% de principala vanzare ICO, ci si un premiu de 5% suplimentar oferit de BRIC INVEST!